VI FLYTTER DITT DU FLYTTER!

Vi er kjent for god kvalitetsarbeid

Høres vår fantastiske flyttetjeneste ut som noe for deg? Så ikke nøl med å innhente et uforpliktende og gratis tilbud på akkurat din private flytting. Alt kan gjøres enkelt, raskt og greit her på nettsiden, hvor vi har laget et tilbudsskjema på nett, som bare må fylles ut før vi kan beregne tilbud til deg. Så du får et skreddersydd tilbud som passer akkurat deg og dine behov.

Kvalitetssikret og profesjonell behandling

Du som kunde betaler aldri for mye når du flytter i selskap med oss. Du kan gå direkte til tilbudsskjemaet ved å trykke på dette på nettsiden. Det er verdt å merke seg at vi alltid gir en fast flyttepris – så vi tar ikke ekstra betalt for kilometer, slik mange andre flyttebyråer ellers pleier å gjøre

image

Vår erfaring

Vi tror at glade og godt betalte flyttefolk har større sannsynlighet for å strekke seg ekstra for kundene, derfor har vi valgt å betale litt ekstra for at du til syvende og sist får litt mer. I tillegg velger vi alltid våre flyttefolk veldig nøye; vi setter spesielt pris på de som ønsker å utføre en fysisk aktiv jobb samt liker å tenke serviceinnstilt, da det i 9 av 10 tilfeller vil gi en mer effektiv og tilfredsstillende privat flytting for deg.

Våre verdier

Vi støtter den norske velferden, og tolererer ikke «svart arbeid»; derfor betales alltid via norske bankortterminaler som vi tar med oss ved alle overføringer. Dette gir deg også en uvurderlig forsikring om at alt går etter boken, siden du etter fullført betaling vil motta en gyldig kvittering. Skulle det oppstå uventede problemer med bankortterminalen aksepterer vi også betaling via bankoverføring.

Image
Image
Image

Kort om oss

LOGGA2

Vi tar oss gjerne av hele flytteprosessen for deg!

Kontakt oss

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Tel: +4796005518
Mail: post@flyttetiltrondheim.com
Skriv til oss: Gå videre

Image